NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Hoogstade: een HotSpring voor elke stijl en woning

Woont u in Hoogstade en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Hoogstade.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Hoogstade

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Hoogstade? HotSpring maakt het u makkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Hoogstade. jacuzzi HotSpring hout

Prijs van uw jacuzzi in Hoogstade

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Hoogstade aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Hoogstade met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Hoogstade heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Hoogstade

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Hoogstade om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Hoogstade

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Hoogstade? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Hoogstade

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Liever een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Hoogstade buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Hoogstade is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Hoogstade te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Hoogstade

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Hoogstade

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Hoogstade

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Hoogstade
Jacuzzi-kopen-Hoogstade

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Hoogstade
Jacuzzi-kopen-Hoogstade
Jacuzzi-kopen-Hoogstade
Jacuzzi-kopen-Hoogstade

Ontvang onze nieuwsbrief