NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Hombeek

Graag een jacuzzi kopen in Hombeek? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een prima keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Hombeek.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Hombeek

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Hombeek buiten inwerken in de tuin of het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s. jacuzzi HotSpring gezin

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Hombeek

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Hombeek om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

HotSpring jacuzzi in Hombeek met laag energieverbruik

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Hombeek? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Hombeek

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Hombeek? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Hombeek en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Hombeek aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Hombeek

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Hombeek geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Hombeek is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Hombeek te beleven? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Hombeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Hombeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Hombeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Hombeek
Jacuzzi-kopen-Hombeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Hombeek
Jacuzzi-kopen-Hombeek
Jacuzzi-kopen-Hombeek
Jacuzzi-kopen-Hombeek

Ontvang onze nieuwsbrief