NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Hombeek? HotSpring biedt je luxe en rust

Een jacuzzi kopen in Hombeek? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Hombeek.

Prijzen van spa's in Hombeek

Een spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Hombeek afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Hombeek met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Hombeek geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Hombeek

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Hombeek een punt van verontrusting? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Hombeek

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Mechelen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis in Hombeek installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Hombeek

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want u wil natuurlijk dat uw Hombeekse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in landelijke stijl, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi integraal af op uw woning en eigen smaak. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de spa in Hombeek bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Hombeek

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Hombeek? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Hombeek.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Hombeek is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Hombeek te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-hombeek

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-hombeek

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-hombeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-hombeek
jacuzzi-kopen-hombeek

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-hombeek
jacuzzi-kopen-hombeek
jacuzzi-kopen-hombeek
jacuzzi-kopen-hombeek

Ontvang onze nieuwsbrief