NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Hofstade en geniet van een hemelse staycation

Woont u in Hofstade en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Hofstade. Kom langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw spa in Hofstade

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Hofstaadse spa past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Bovendien kan u de spa in Hofstade laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos. jacuzzi HotSpring hout

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Hofstade

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Hofstade geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Hofstade

Is de energierekening door de spa in Hofstade een punt van verontrusting? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De jacuzzi’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten beperkt.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Hofstade

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Hofstade? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker zorgt voor een volledige controle van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw spa in Hofstade. jacuzzi HotSpring koppel

Prijs van uw jacuzzi spa in Hofstade

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Dat de jacuzzi in Hofstade afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget.

Klantgerichte service voor uw spa in Hofstade

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Aalst om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de spa. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis in Hofstade na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Hofstade is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Hofstade te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-hofstade

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-hofstade

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-hofstade

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-hofstade
jacuzzi-kopen-hofstade

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-hofstade
jacuzzi-kopen-hofstade
jacuzzi-kopen-hofstade
jacuzzi-kopen-hofstade

Ontvang onze nieuwsbrief