NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Hoboken? HotSpring biedt je luxe en rust

Woont u in Hoboken en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Hoboken.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Hoboken

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Antwerpen. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Hoboken door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Hoboken

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Hoboken? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi heel wat minder energie. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Hoboken

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Hoboken? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Hoboken en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Hoboken

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Hobokense spa past bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Bovendien kan u de spa in Hoboken laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijzen van jacuzzi spa's in Hoboken

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Dat de jacuzzi in Hoboken afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Hoboken

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Hoboken schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Hoboken is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een spa in Hoboken te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-hoboken

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-hoboken

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-hoboken

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-hoboken
jacuzzi-kopen-hoboken

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-hoboken
jacuzzi-kopen-hoboken
jacuzzi-kopen-hoboken
jacuzzi-kopen-hoboken

Ontvang onze nieuwsbrief