NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Hillegem: kwaliteitsvol genieten

Graag een jacuzzi spa kopen in Hillegem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Hillegem en ga langs bij één van de verdelers.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Hillegem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Hillegem beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Hillegem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Hillegem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Hillegem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Hillegem

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Hillegem? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de vervuiling van het water. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Wil u helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Hillegem. jacuzzi HotSpring sneeuw

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Hillegem

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de gepaste jacuzzi. Liever een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Hillegem buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Hillegem

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Hillegem? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Hillegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Hillegem te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Hillegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Hillegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Hillegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Hillegem
Jacuzzi-kopen-Hillegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Hillegem
Jacuzzi-kopen-Hillegem
Jacuzzi-kopen-Hillegem
Jacuzzi-kopen-Hillegem

Ontvang onze nieuwsbrief