NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Heule: kwaliteitsvol genieten

Graag een jacuzzi kopen in Heule? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden rustig kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een goede keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Heule en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Heule

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Heule? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de vervuiling van het water. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Heule en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Prijzen van jacuzzi's in Heule

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Heule overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Heule

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Heule. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Heule

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Heule? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel terras

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Heule

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Heule schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

Design op maat voor uw jacuzzi in Heule

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Voor iedere gezinsgrootte heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Heule buiten in de tuin of het terras inwerken. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Heule is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Heule

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Heule

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Heule

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Heule
Jacuzzi-kopen-Heule

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Heule
Jacuzzi-kopen-Heule
Jacuzzi-kopen-Heule
Jacuzzi-kopen-Heule

Ontvang onze nieuwsbrief