NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Herstappe? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Graag een spa kopen in Herstappe? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Herstappe. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Herstappe

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Herstappe? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Herstappe. jacuzzi HotSpring gezin

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Herstappe

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Herstapse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? U kan de spa volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. HotSpring maakt daarenboven spa’s van verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U kan de jacuzzi spa in Herstappe bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Herstappe met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een spa uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Herstappe blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Kostprijs van uw Herstapse jacuzzi spa

Een spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Herstappe inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Herstappe

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Herstappe? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi tot een minimum. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal.

Verregaande service voor uw spa in Herstappe

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Herstappe om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis in Herstappe na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Herstappe is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Herstappe te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-herstappe

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-herstappe

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-herstappe

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-herstappe
jacuzzi-kopen-herstappe

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-herstappe
jacuzzi-kopen-herstappe
jacuzzi-kopen-herstappe
jacuzzi-kopen-herstappe

Ontvang onze nieuwsbrief