NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Herselt: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Herselt? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Herselt.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Herselt

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf langs in Herselt om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

Prijs van uw jacuzzi in Herselt

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Herselt afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Herselt

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Herselt? HotSpring maakt het u makkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Herselt.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Herselt

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Herseltse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s aan. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Herselt buiten inwerken in het terras of de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring sneeuw

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Herselt

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Herselt geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

HotSpring jacuzzi spa in Herselt met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Herselt u zorgen? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Herselt is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Herselt? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Herselt

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Herselt

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Herselt

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Herselt
Jacuzzi-kopen-Herselt

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Herselt
Jacuzzi-kopen-Herselt
Jacuzzi-kopen-Herselt
Jacuzzi-kopen-Herselt

Ontvang onze nieuwsbrief