NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Herselt

Wil u een spa kopen in Herselt? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Herselt.

Kostprijs van uw Herseltse jacuzzi spa

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de spa in Herselt aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Herselt

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Herselt om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Herselt installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Herselt

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Herseltse spa past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U stemt de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Herselt laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring is alles mogelijk.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Herselt

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Herselt geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Herselt

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Herselt? HotSpring neemt die taak op zich. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Op basis daarvan verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de spa integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw spa in Herselt.

HotSpring spa in Herselt met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Herselt? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige spa’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

U ziet het: een spa van HotSpring kopen in Herselt is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Herselt? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-herselt

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-herselt

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-herselt

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-herselt
jacuzzi-kopen-herselt

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-herselt
jacuzzi-kopen-herselt
jacuzzi-kopen-herselt
jacuzzi-kopen-herselt

Ontvang onze nieuwsbrief