NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Herfelingen

Van plan om een jacuzzi te kopen in Herfelingen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Herfelingen.

Prijzen van jacuzzi spa's in Herfelingen

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Herfelingen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Herfelingen

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Voor iedere gezinsgrootte heeft HotSpring de juiste jacuzzi. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Herfelingen buiten inwerken in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Herfelingen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Herfelingen beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Herfelingen

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Herfelingen? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Herfelingen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Verregaande service voor uw jacuzzi in Herfelingen

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Herfelingen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Herfelingen

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Herfelingen? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Herfelingen is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Herfelingen te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Herfelingen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Herfelingen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Herfelingen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Herfelingen
Jacuzzi-kopen-Herfelingen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Herfelingen
Jacuzzi-kopen-Herfelingen
Jacuzzi-kopen-Herfelingen
Jacuzzi-kopen-Herfelingen

Ontvang onze nieuwsbrief