NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Herentals: een HotSpring voor elke stijl en woning

Wil u een jacuzzi kopen in Herentals? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Herentals. Ga langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi in Herentals

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw Herentalse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw woning landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s aan. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Herentals kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Herentals

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Herentals? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de vervuiling van het water. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Herentals.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Herentals

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Herentals. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Herentals

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Herentals blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring koppel

Kostprijs van uw Herentalse jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Herentals aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Herentals met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Herentals? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Herentals is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Herentals te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Herentals

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Herentals

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Herentals

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Herentals
Jacuzzi-kopen-Herentals

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Herentals
Jacuzzi-kopen-Herentals
Jacuzzi-kopen-Herentals
Jacuzzi-kopen-Herentals

Ontvang onze nieuwsbrief