NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Herent: kies voor kwaliteit met HotSpring

Een jacuzzi kopen in Herent? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Herent. Ga langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Herent

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Herent u zorgen? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Herent

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Herent? HotSpring neemt die taak op zich. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de vervuiling van het water. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Herent.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Herent

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Herentse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is uw woning modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de geschikte jacuzzi spa. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Herent buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Herent

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Vooraf komen we langs in Herent om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi spa in Herent

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Herent inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Herent met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Herent geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Herent is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Herentse jacuzzi spa? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Herent

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Herent

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Herent

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Herent
Jacuzzi-kopen-Herent

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Herent
Jacuzzi-kopen-Herent
Jacuzzi-kopen-Herent
Jacuzzi-kopen-Herent

Ontvang onze nieuwsbrief