NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Hendrieken en geniet van een hemelse staycation

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Hendrieken? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden ongehinderd kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Hendrieken.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Hendrieken

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Hendrieken? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring gezin

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Hendrieken

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw Hendriekense jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? De jacuzzi spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Hendrieken laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles kan met een HotSpring spa.

Prijs van uw jacuzzi in Hendrieken

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Dat de jacuzzi in Hendrieken afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Hendrieken

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Hendrieken? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de spa volledig, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Hendrieken en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Hendrieken

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Borgloon om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Hendrieken installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Hendrieken

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Hendrieken zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Hendrieken is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Hendriekense spa? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-hendrieken

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-hendrieken

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-hendrieken

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-hendrieken
jacuzzi-kopen-hendrieken

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-hendrieken
jacuzzi-kopen-hendrieken
jacuzzi-kopen-hendrieken
jacuzzi-kopen-hendrieken

Ontvang onze nieuwsbrief