NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Hendrieken

Wil u een jacuzzi spa kopen in Hendrieken? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een juiste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Hendrieken. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Hendrieken

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Hendrieken? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Hendrieken. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Hendrieken

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Hendrieken geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Hendrieken

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Hendrieken buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Hendrieken

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Hendrieken om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijzen van jacuzzi's in Hendrieken

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Hendrieken overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Hendrieken

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Hendrieken? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zal het water langer warm houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Hendrieken is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Hendrieken te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Hendrieken

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Hendrieken

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Hendrieken

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Hendrieken
Jacuzzi-kopen-Hendrieken

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Hendrieken
Jacuzzi-kopen-Hendrieken
Jacuzzi-kopen-Hendrieken
Jacuzzi-kopen-Hendrieken

Ontvang onze nieuwsbrief