NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Hemelveerdegem en kom volledig tot rust

Woont u in Hemelveerdegem en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Hemelveerdegem.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Hemelveerdegem

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Hemelveerdegem? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Hemelveerdegem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Hemelveerdegem? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Hemelveerdegem.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Hemelveerdegem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Lierde om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de geschikte richting en plek van de spa. Het team plaatst de spa bij u thuis in Hemelveerdegem na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Hemelveerdegem

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo'n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Hemelveerdegem heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Hemelveerdegem

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Hemelveerdegemse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw woning landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi spa volledig af op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinsgrootte ook is. U kan de spa in Hemelveerdegem bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi van HotSpring.

Kostprijs van uw Hemelveerdegemse spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de spa in Hemelveerdegem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Hemelveerdegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Hemelveerdegem? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-hemelveerdegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-hemelveerdegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-hemelveerdegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-hemelveerdegem
jacuzzi-kopen-hemelveerdegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-hemelveerdegem
jacuzzi-kopen-hemelveerdegem
jacuzzi-kopen-hemelveerdegem
jacuzzi-kopen-hemelveerdegem

Ontvang onze nieuwsbrief