NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Helchteren en kom volledig tot rust

Een jacuzzi kopen in Helchteren? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Helchteren.

Design op maat voor uw jacuzzi in Helchteren

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw helchterse spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U kan de jacuzzi in Helchteren bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk. jacuzzi HotSpring vuur

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Helchteren

Zorgen over uw energierekening door de spa in Helchteren? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Helchteren

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Helchteren? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de spa volledig, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi spa in Helchteren.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Helchteren

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Houthalen-Helchteren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis in Helchteren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Helchteren met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Helchteren geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Kostprijs van uw helchterse jacuzzi

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Helchteren afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Helchteren is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een helchterse spa? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-helchteren

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-helchteren

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-helchteren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-helchteren
jacuzzi-kopen-helchteren

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-helchteren
jacuzzi-kopen-helchteren
jacuzzi-kopen-helchteren
jacuzzi-kopen-helchteren

Ontvang onze nieuwsbrief