NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Hekelgem

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Hekelgem? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Hekelgem.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Hekelgem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Hekelgem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring gezin

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Hekelgem

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? Kies uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinssamenstelling. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Hekelgem kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Hekelgem

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Hekelgem. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Hekelgem

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Hekelgem? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Hekelgem

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Hekelgem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Hekelgem.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Hekelgem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Hekelgem is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Hekelgem te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Hekelgem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Hekelgem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Hekelgem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Hekelgem
Jacuzzi-kopen-Hekelgem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Hekelgem
Jacuzzi-kopen-Hekelgem
Jacuzzi-kopen-Hekelgem
Jacuzzi-kopen-Hekelgem

Ontvang onze nieuwsbrief