NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Heindonk: een HotSpring voor elke stijl en woning

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Heindonk? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Heindonk. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Heindonk

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Heindonk? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de verontreiniging van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Heindonk. jacuzzi HotSpring vuur

Prijzen van jacuzzi's in Heindonk

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Heindonk afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Heindonk

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we langs in Heindonk om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

HotSpring jacuzzi spa in Heindonk met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Heindonk een punt van verontrusting? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel terras

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Heindonk

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Heindonk blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Heindonk

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Heindonk kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Heindonk is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Heindonk te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Heindonk

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Heindonk

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Heindonk

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Heindonk
Jacuzzi-kopen-Heindonk

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Heindonk
Jacuzzi-kopen-Heindonk
Jacuzzi-kopen-Heindonk
Jacuzzi-kopen-Heindonk

Ontvang onze nieuwsbrief