NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Heffen: kwaliteitsvol genieten

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Heffen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een prima keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Heffen. Kom langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Heffen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen op voorhand langs in Heffen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi in Heffen met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Heffen? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

Prijs van uw jacuzzi in Heffen

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Heffen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Heffen

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Heffen? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Heffen. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Heffen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Heffen blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Heffen

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s aan. Liever een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Heffen buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Heffen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Heffen te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Heffen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Heffen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Heffen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Heffen
Jacuzzi-kopen-Heffen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Heffen
Jacuzzi-kopen-Heffen
Jacuzzi-kopen-Heffen
Jacuzzi-kopen-Heffen

Ontvang onze nieuwsbrief