NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Harelbeke: een HotSpring voor elke stijl en woning

Wil u een jacuzzi spa kopen in Harelbeke? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een juiste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Harelbeke.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Harelbeke

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Harelbeke geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Harelbeke

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Harelbeke? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Harelbeke en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Harelbeke

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Harelbeekse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Voor iedere gezinsgrootte heeft HotSpring de geschikte jacuzzi spa. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Harelbeke buiten inwerken in de tuin of het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Harelbeke

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf langs in Harelbeke om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring sneeuw

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Harelbeke

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Harelbeke? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

Kostprijs van uw Harelbeekse jacuzzi

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Harelbeke inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Harelbeke is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Harelbeke te voelen? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Harelbeke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Harelbeke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Harelbeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Harelbeke
Jacuzzi-kopen-Harelbeke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Harelbeke
Jacuzzi-kopen-Harelbeke
Jacuzzi-kopen-Harelbeke
Jacuzzi-kopen-Harelbeke

Ontvang onze nieuwsbrief