NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Harelbeke en geniet van een hemelse staycation

Van plan om een spa te kopen in Harelbeke? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een prima keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Harelbeke.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Harelbeke met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Harelbeke blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring hout

Kostprijs van uw Harelbeekse spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de jacuzzi in Harelbeke afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Harelbeke

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Harelbeke? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Op basis daarvan verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Harelbeke.

HotSpring jacuzzi in Harelbeke met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Harelbeke u zorgen? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi spa tot een minimum. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantvriendelijke service voor uw spa in Harelbeke

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Harelbeke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Harelbeke installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Design op maat voor uw jacuzzi in Harelbeke

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Harelbeekse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinsgrootte u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de spa in Harelbeke te laten inwerken in de tuin. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Harelbeke is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Harelbeke te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-harelbeke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-harelbeke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-harelbeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-harelbeke
jacuzzi-kopen-harelbeke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-harelbeke
jacuzzi-kopen-harelbeke
jacuzzi-kopen-harelbeke
jacuzzi-kopen-harelbeke

Ontvang onze nieuwsbrief