NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Hansbeke? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Woont u in Hansbeke en wil u een spa kopen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Hansbeke. Kom langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Hansbeke

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Hansbeke u zorgen? Geen zorgen, de meest energiezuinig spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Hansbeke

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Hansbeke? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Hansbeke.

Prijzen van jacuzzi's in Hansbeke

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Dat de jacuzzi in Hansbeke afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Hansbeke

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Deinze. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Hansbeke installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Hansbeke

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Hansbeekse spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi spa integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. HotSpring heeft daarnaast spa’s in verschillende groottes. Welke gezinssamenstelling u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi in Hansbeke te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Hansbeke

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Hansbeke geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Hansbeke is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Hansbeekse jacuzzi? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-hansbeke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-hansbeke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-hansbeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-hansbeke
jacuzzi-kopen-hansbeke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-hansbeke
jacuzzi-kopen-hansbeke
jacuzzi-kopen-hansbeke
jacuzzi-kopen-hansbeke

Ontvang onze nieuwsbrief