NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Hamont

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Hamont? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Hamont en ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Hamont

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Hamont om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

Prijzen van jacuzzi spa's in Hamont

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Hamont afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Hamont

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Hamont? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Hamont.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Hamont

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinsgrootte. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Hamont buiten in het terras of in de tuin inwerken. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring sneeuw

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Hamont

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Hamont een punt van verontrusting? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Hamont met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Hamont schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife lijn.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Hamont is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Hamont te ervaren? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Hamont

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Hamont

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Hamont

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Hamont
Jacuzzi-kopen-Hamont

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Hamont
Jacuzzi-kopen-Hamont
Jacuzzi-kopen-Hamont
Jacuzzi-kopen-Hamont

Ontvang onze nieuwsbrief