NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Hamme: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Hamme? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Hamme.

HotSpring jacuzzi spa in Hamme met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Hamme? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die zal het water langer verwarmd houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring hout

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Hamme

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we langs in Hamme om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kostprijs van uw Hamse jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Hamme overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Hamme

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Hamme? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Hamme en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring sneeuw

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Hamme

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Hamme heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Hamme

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Hamse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinssamenstelling. Liever een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Hamme kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Hamme is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Hamme te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Hamme

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Hamme

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Hamme

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Hamme
Jacuzzi-kopen-Hamme

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Hamme
Jacuzzi-kopen-Hamme
Jacuzzi-kopen-Hamme
Jacuzzi-kopen-Hamme

Ontvang onze nieuwsbrief