NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Hamme? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Van plan om een jacuzzi te kopen in Hamme? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie rustig kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Hamme. Ga langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw spa in Hamme

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Hamme om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de spa bij u thuis in Hamme na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring gezin

Prijzen van spa's in Hamme

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi in Hamme inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Hamme

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Hamme? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Hamme met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Hamme blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel terras

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Hamme

Een spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Hamse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de spa integraal af op uw woning en eigen smaak. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinsgrootte ook is. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Hamme te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Hamme

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de spa in Hamme? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsmiddel, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de spa integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Hamme.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Hamme is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Hamme te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-hamme

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-hamme

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-hamme

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-hamme
jacuzzi-kopen-hamme

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-hamme
jacuzzi-kopen-hamme
jacuzzi-kopen-hamme
jacuzzi-kopen-hamme

Ontvang onze nieuwsbrief