NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Haasrode? HotSpring biedt je luxe en rust

Van plan om een jacuzzi te kopen in Haasrode? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Haasrode en ga langs bij één van de verdelers.

Prijzen van jacuzzi spa's in STAD_ID

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Haasrode afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Klantgerichte service voor uw spa in STAD_ID

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Haasrode installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in STAD_ID

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Haasrode vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in STAD_ID

Is de energierekening door de jacuzzi in Haasrode een punt van verontrusting? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi beperkt tot een minimum. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in STAD_ID

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Haasrode? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw spa in Haasrode.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in STAD_ID

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Haasroodse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi spa volledig af op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Het is bovendien mogelijk om de spa in Haasrode te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, een spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Haasrode is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Haasrode te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-haasrode

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-haasrode

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-haasrode

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-haasrode
jacuzzi-kopen-haasrode

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-haasrode
jacuzzi-kopen-haasrode
jacuzzi-kopen-haasrode
jacuzzi-kopen-haasrode

Ontvang onze nieuwsbrief