NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Haasdonk kom je tot rust

Wil u een jacuzzi kopen in Haasdonk? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Haasdonk.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Haasdonk

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de spa in Haasdonk? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de spa integraal, ook het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Haasdonk en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Haasdonk met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Haasdonk zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Haasdonk

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Haasdonkse spa aansluit bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in landelijke stijl, of eerder modern? De jacuzzi spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Haasdonk laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Haasdonk

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Beveren. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. De spa wordt na aankoop bij u thuis in Haasdonk geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijzen van spa's in Haasdonk

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi in Haasdonk afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

HotSpring jacuzzi in Haasdonk met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Haasdonk u zorgen? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten beperkt.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Haasdonk is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Haasdonk? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-haasdonk

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-haasdonk

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-haasdonk

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-haasdonk
jacuzzi-kopen-haasdonk

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-haasdonk
jacuzzi-kopen-haasdonk
jacuzzi-kopen-haasdonk
jacuzzi-kopen-haasdonk

Ontvang onze nieuwsbrief