NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Guigoven

Wil u een jacuzzi spa kopen in Guigoven? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Guigoven. Kom langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi in Guigoven met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Guigoven? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Guigoven

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Guigoven vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijzen van jacuzzi spa's in Guigoven

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Guigoven inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi in Guigoven

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Guigoven buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel terras

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Guigoven

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Guigoven om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Guigoven

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Guigoven? HotSpring neemt die taak op zich. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Guigoven.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Guigoven is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Guigoven te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Guigoven

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Guigoven

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Guigoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Guigoven
Jacuzzi-kopen-Guigoven

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Guigoven
Jacuzzi-kopen-Guigoven
Jacuzzi-kopen-Guigoven
Jacuzzi-kopen-Guigoven

Ontvang onze nieuwsbrief