NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Gruitrode en geniet van een hemelse staycation

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Gruitrode? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Gruitrode.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in STAD_ID

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Gruitrode? HotSpring neemt die taak op zich. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi spa in Gruitrode. jacuzzi HotSpring gezin

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in STAD_ID

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw Gruitroodse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Bovendien kan u de jacuzzi in Gruitrode laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Kostprijs van uw Gruitroodse jacuzzi

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi spa in Gruitrode afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Gruitrode met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de spa in Gruitrode? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in STAD_ID

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife spa in Gruitrode geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in STAD_ID

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Gruitrode door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Gruitrode is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een spa in Gruitrode te voelen? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-gruitrode

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-gruitrode

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-gruitrode

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-gruitrode
jacuzzi-kopen-gruitrode

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-gruitrode
jacuzzi-kopen-gruitrode
jacuzzi-kopen-gruitrode
jacuzzi-kopen-gruitrode

Ontvang onze nieuwsbrief