NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Grote-Spouwen: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Graag een jacuzzi kopen in Grote-Spouwen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Grote-Spouwen en ga langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Grote-Spouwen met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Grote-Spouwen zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Grote-Spouwen

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Grote-Spouwen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Grote-Spouwen afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

HotSpring jacuzzi in Grote-Spouwen met laag energieverbruik

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Grote-Spouwen? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Grote-Spouwen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Grote-Spouwen? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Grote-Spouwen.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Grote-Spouwen

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Kies uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Grote-Spouwen buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Grote-Spouwen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Grote-Spouwen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Grote-Spouwen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Grote-Spouwen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Grote-Spouwen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Grote-Spouwen
Jacuzzi-kopen-Grote-Spouwen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Grote-Spouwen
Jacuzzi-kopen-Grote-Spouwen
Jacuzzi-kopen-Grote-Spouwen
Jacuzzi-kopen-Grote-Spouwen

Ontvang onze nieuwsbrief