NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Groot-Gelmen en geniet van de rust

Droomt u ervan om een spa te kopen in Groot-Gelmen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Groot-Gelmen.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Groot-Gelmen

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de spa in Groot-Gelmen? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Groot-Gelmen. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Groot-Gelmen

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Groot-Gelmen? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. Met een HotSpring jacuzzi hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Groot-Gelmen

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Groot-Gelmen schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Prijzen van spa's in Groot-Gelmen

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi spa in Groot-Gelmen inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Groot-Gelmen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Sint-Truiden om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Groot-Gelmen. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Groot-Gelmen

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw Groot-Gelmense jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw woning modern, of eerder landelijk? U kan de jacuzzi integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Bovendien kan u de spa in Groot-Gelmen laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring is alles mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Groot-Gelmen is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Groot-Gelmen te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-groot-gelmen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-groot-gelmen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-groot-gelmen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-groot-gelmen
jacuzzi-kopen-groot-gelmen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-groot-gelmen
jacuzzi-kopen-groot-gelmen
jacuzzi-kopen-groot-gelmen
jacuzzi-kopen-groot-gelmen

Ontvang onze nieuwsbrief