NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Groot-Bijgaarden: kwaliteitsvol genieten

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Groot-Bijgaarden? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Groot-Bijgaarden.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Groot-Bijgaarden

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Groot-Bijgaarden? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Groot-Bijgaarden

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw woning landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Groot-Bijgaarden kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Prijs van uw jacuzzi in Groot-Bijgaarden

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Groot-Bijgaarden afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Groot-Bijgaarden

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Groot-Bijgaarden? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Groot-Bijgaarden. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Groot-Bijgaarden

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Op voorhand komen we langs in Groot-Bijgaarden om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Groot-Bijgaarden

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Groot-Bijgaarden geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Groot-Bijgaarden is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Groot-Bijgaarden? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Groot-Bijgaarden

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Groot-Bijgaarden

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Groot-Bijgaarden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Groot-Bijgaarden
Jacuzzi-kopen-Groot-Bijgaarden

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Groot-Bijgaarden
Jacuzzi-kopen-Groot-Bijgaarden
Jacuzzi-kopen-Groot-Bijgaarden
Jacuzzi-kopen-Groot-Bijgaarden

Ontvang onze nieuwsbrief