NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Grembergen? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Woont u in Grembergen en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een prima keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Grembergen. Ga langs bij één van de verdelers.

Prijs van uw spa in Grembergen

Een spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de jacuzzi spa in Grembergen afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Grembergen

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Grembergen? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Grembergen.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Grembergen

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Grembergse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi spa volledig af op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Grembergen te laten inwerken in de tuin. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Grembergen

De service van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Dendermonde om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis in Grembergen. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Grembergen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife spa in Grembergen geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Grembergen

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Grembergen? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi spa tot een minimum. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten beperkt.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Grembergen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Grembergen te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-grembergen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-grembergen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-grembergen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-grembergen
jacuzzi-kopen-grembergen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-grembergen
jacuzzi-kopen-grembergen
jacuzzi-kopen-grembergen
jacuzzi-kopen-grembergen

Ontvang onze nieuwsbrief