NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Grazen? Kies voor luxe en rust met HotSpring

Wil u een spa kopen in Grazen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Grazen en ga langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw spa in Grazen

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil uiteraard dat uw Grazense spa past bij de stijl van uw huis. Is uw huis modern, of eerder landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Grazen laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos. jacuzzi HotSpring gezin

Kostprijs van uw Grazense jacuzzi

Een spa is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Grazen aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle spa’s in Grazen met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife spa’s in Grazen beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Grazen

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Geetbets. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de juiste plek en richting van de spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis in Grazen installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Grazen

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Grazen? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Grazen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Grazen

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Grazen een punt van verontrusting? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Grazen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Grazen te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-grazen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-grazen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-grazen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-grazen
jacuzzi-kopen-grazen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-grazen
jacuzzi-kopen-grazen
jacuzzi-kopen-grazen
jacuzzi-kopen-grazen

Ontvang onze nieuwsbrief