NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Gotem

Een jacuzzi spa kopen in Gotem? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Gotem.

Design op maat voor uw spa in Gotem

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Gotemse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? De jacuzzi stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Gotem laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring gezin

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Gotem met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife spa’s in Gotem beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Gotem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Gotem? HotSpring neemt die taak op zich. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsmiddel, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Gotem.

HotSpring jacuzzi in Gotem met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de spa in Gotem u zorgen? Geen zorgen, de meest energiezuinig spa’s op de markt zijn die van HotSpring. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Gotem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Borgloon om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Gotem door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijzen van jacuzzi spa's in Gotem

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de spa in Gotem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Gotem is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Gotem te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-gotem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-gotem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-gotem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-gotem
jacuzzi-kopen-gotem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-gotem
jacuzzi-kopen-gotem
jacuzzi-kopen-gotem
jacuzzi-kopen-gotem

Ontvang onze nieuwsbrief