NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Gotem: kies voor kwaliteit met HotSpring

Woont u in Gotem en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Gotem.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Gotem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Gotem schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Gotem

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Gotem buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Gotem

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Gotem u zorgen? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Gotem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Gotem? HotSpring neemt die taak op zich. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de verontreiniging van het water. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Gotem. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi in Gotem

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Gotem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Gotem

De service van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we langs in Gotem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Gotem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Gotem te beleven? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Gotem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Gotem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Gotem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Gotem
Jacuzzi-kopen-Gotem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Gotem
Jacuzzi-kopen-Gotem
Jacuzzi-kopen-Gotem
Jacuzzi-kopen-Gotem

Ontvang onze nieuwsbrief