NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Goetsenhoven en geniet van de rust

Woont u in Goetsenhoven en wil u een spa kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Goetsenhoven. Kom langs bij één van de verdelers.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Goetsenhoven

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Goetsenhoven blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring hout

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Goetsenhoven

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Tienen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis in Goetsenhoven installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Kostprijs van uw Goetsenhoofse spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de jacuzzi spa in Goetsenhoven afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Goetsenhoven

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Goetsenhoven? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Goetsenhoven en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw spa in Goetsenhoven

Een spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Goetsenhoofse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U kan de jacuzzi volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. U kan de jacuzzi in Goetsenhoven bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Goetsenhoven

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Goetsenhoven u zorgen? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de spa een pak minder energie. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Goetsenhoven is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een spa in Goetsenhoven te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-goetsenhoven

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-goetsenhoven

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-goetsenhoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-goetsenhoven
jacuzzi-kopen-goetsenhoven

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-goetsenhoven
jacuzzi-kopen-goetsenhoven
jacuzzi-kopen-goetsenhoven
jacuzzi-kopen-goetsenhoven

Ontvang onze nieuwsbrief