NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Gestel kom je tot rust

Een jacuzzi kopen in Gestel? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Gestel.

Kostprijs van uw Gestelse spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de spa in Gestel inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Gestel

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw Gestelse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de spa volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de jacuzzi spa in Gestel bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Gestel met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Gestel blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

HotSpring jacuzzi spa in Gestel met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Gestel? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige spa’s op de markt. Tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Gestel

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Gestel? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Gestel en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Gestel

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Berlaar om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de spa. Het team plaatst de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis in Gestel. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Gestel is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Gestel te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-gestel

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-gestel

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-gestel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-gestel
jacuzzi-kopen-gestel

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-gestel
jacuzzi-kopen-gestel
jacuzzi-kopen-gestel
jacuzzi-kopen-gestel

Ontvang onze nieuwsbrief