NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Gerdingen: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Gerdingen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Gerdingen en ga langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi in Gerdingen met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Gerdingen? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring vuur

Prijzen van jacuzzi spa's in Gerdingen

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Gerdingen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Gerdingen met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Gerdingen vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Gerdingen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Gerdingen? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Gerdingen. jacuzzi HotSpring sneeuw

Verregaande service voor uw jacuzzi in Gerdingen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we langs in Gerdingen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Gerdingen

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Gerdingen buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Gerdingen is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Gerdingen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Gerdingen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Gerdingen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Gerdingen
Jacuzzi-kopen-Gerdingen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Gerdingen
Jacuzzi-kopen-Gerdingen
Jacuzzi-kopen-Gerdingen
Jacuzzi-kopen-Gerdingen

Ontvang onze nieuwsbrief