NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Gellik: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Graag een jacuzzi spa kopen in Gellik? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Gellik.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Gellik

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Gellik om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring gezin

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Gellik

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Gellik buiten inbouwen in het terras of de tuin. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Gellik

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Gellik? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Gellik en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijs van uw jacuzzi in Gellik

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Gellik aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Gellik

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Gellik geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

HotSpring jacuzzi in Gellik met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Gellik? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Gellik is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Gellik te voelen? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Gellik

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Gellik

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Gellik

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Gellik
Jacuzzi-kopen-Gellik

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Gellik
Jacuzzi-kopen-Gellik
Jacuzzi-kopen-Gellik
Jacuzzi-kopen-Gellik

Ontvang onze nieuwsbrief