NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Gelinden

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Gelinden? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Gelinden en ga langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi in Gelinden met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Gelinden een punt van verontrusting? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring gezin

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Gelinden

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Gelinden om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Gelinden afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Gelinden

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Gelinden vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Gelinden

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Gelinden kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Gelinden

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Gelinden? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de vervuiling van het water vast. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi spa in Gelinden.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Gelinden is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Gelinden? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Gelinden

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Gelinden

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Gelinden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Gelinden
Jacuzzi-kopen-Gelinden

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Gelinden
Jacuzzi-kopen-Gelinden
Jacuzzi-kopen-Gelinden
Jacuzzi-kopen-Gelinden

Ontvang onze nieuwsbrief