NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Everbeek

Een jacuzzi spa kopen in Everbeek? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Everbeek. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Everbeek

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de spa in Everbeek? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsmiddel, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Everbeek. jacuzzi HotSpring gezin

Kostprijs van uw Everbeekse spa

Een spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Everbeek inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Everbeek

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Brakel om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis in Everbeek geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Everbeek

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Everbeek? Geen zorgen, de meest energiezuinig spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi spa tot een minimum. Een isolerende afdekhoes is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Everbeek

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Everbeek vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Everbeek

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Everbeekse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Bovendien kan u de spa in Everbeek laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Everbeek is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Everbeek te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-everbeek

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-everbeek

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-everbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-everbeek
jacuzzi-kopen-everbeek

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-everbeek
jacuzzi-kopen-everbeek
jacuzzi-kopen-everbeek
jacuzzi-kopen-everbeek

Ontvang onze nieuwsbrief