NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Etikhove? HotSpring biedt je luxe en rust

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Etikhove? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Etikhove. Ga langs bij één van de verdelers.

Prijs van uw spa in Etikhove

Een spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Etikhove inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Etikhove

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Etikhoofse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U stemt de spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U kan de jacuzzi in Etikhove bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Etikhove met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Etikhove geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Etikhove

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Etikhove? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Etikhove en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Etikhove

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Etikhove? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi heel wat minder energie. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Klantgerichte service voor uw spa in Etikhove

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Maarkedal. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Etikhove door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Etikhove is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een HotSpring spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Etikhove te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-etikhove

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-etikhove

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-etikhove

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-etikhove
jacuzzi-kopen-etikhove

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-etikhove
jacuzzi-kopen-etikhove
jacuzzi-kopen-etikhove
jacuzzi-kopen-etikhove

Ontvang onze nieuwsbrief