NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust in een HotSpring jacuzzi in Erwetegem

Een spa kopen in Erwetegem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Erwetegem. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Erwetegem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Erwetegem? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Erwetegem. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Erwetegem

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Erwetegem? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de spa beperkt tot een minimum. Om het water langer warm te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

Kwaliteitsvolle spa’s in Erwetegem met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Erwetegem beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Erwetegem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Zottegem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de gepaste plek en richting van de spa. Na aankoop plaatst het team de spa bij u thuis in Erwetegem. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Erwetegem

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Erwetegemse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de spa integraal af op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Erwetegem laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring.

Prijs van uw spa in Erwetegem

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Dat de jacuzzi in Erwetegem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor iedere prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Erwetegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Erwetegem te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-erwetegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-erwetegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-erwetegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-erwetegem
jacuzzi-kopen-erwetegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-erwetegem
jacuzzi-kopen-erwetegem
jacuzzi-kopen-erwetegem
jacuzzi-kopen-erwetegem

Ontvang onze nieuwsbrief