NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Erps-Kwerps? HotSpring biedt je luxe en rust

Een spa kopen in Erps-Kwerps? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden ongehinderd kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Erps-Kwerps.

HotSpring jacuzzi in Erps-Kwerps met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Erps-Kwerps? Geen zorgen, HotSpring spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. Tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Erps-Kwerps

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Erps-Kwerps? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zorgeloos van uw spa in Erps-Kwerps.

Prijs van uw jacuzzi in Erps-Kwerps

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Erps-Kwerps afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Erps-Kwerps

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Erps-Kwerps vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Erps-Kwerps

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Kortenberg om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Erps-Kwerps installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Erps-Kwerps

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Erps-Kwerpse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U stemt de jacuzzi makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. HotSpring maakt daarenboven spa’s van verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. U kan de jacuzzi spa in Erps-Kwerps bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, een jacuzzi spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Erps-Kwerps is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Erps-Kwerps te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-erps-kwerps

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-erps-kwerps

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-erps-kwerps

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-erps-kwerps
jacuzzi-kopen-erps-kwerps

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-erps-kwerps
jacuzzi-kopen-erps-kwerps
jacuzzi-kopen-erps-kwerps
jacuzzi-kopen-erps-kwerps

Ontvang onze nieuwsbrief