NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Erembodegem

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Erembodegem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Erembodegem.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Erembodegem

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Erembodegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Erembodegem

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Erembodegem buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Erembodegem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Erembodegem

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Erembodegem? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die zal het water langer warm houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Erembodegem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Erembodegem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Erembodegem.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Erembodegem met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Erembodegem heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Erembodegem is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Erembodegem te ervaren? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Erembodegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Erembodegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Erembodegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Erembodegem
Jacuzzi-kopen-Erembodegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Erembodegem
Jacuzzi-kopen-Erembodegem
Jacuzzi-kopen-Erembodegem
Jacuzzi-kopen-Erembodegem

Ontvang onze nieuwsbrief