NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Elst: kies voor kwaliteit met HotSpring

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Elst? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plaats om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Elst.

HotSpring jacuzzi spa in Elst met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Elst? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Elst

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Elst geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Elst

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de juiste jacuzzi. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Elst buiten inwerken in het terras of de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Elst

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Elst om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Elst afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Elst

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Elst? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de vervuiling van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Elst.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Elst is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Elst te ervaren? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Elst

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Elst

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Elst

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Elst
Jacuzzi-kopen-Elst

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Elst
Jacuzzi-kopen-Elst
Jacuzzi-kopen-Elst
Jacuzzi-kopen-Elst

Ontvang onze nieuwsbrief