NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Elewijt

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Elewijt? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Elewijt en ga langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Elewijt

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Elewijt kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring gezin

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Elewijt

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Vooraf komen we langs in Elewijt om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Elewijt

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Elewijt? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Elewijt

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Elewijt? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Elewijt. jacuzzi HotSpring koppel terras

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Elewijt

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Elewijt schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijs van uw jacuzzi spa in Elewijt

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Elewijt afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Elewijt is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Elewijt te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Elewijt

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Elewijt

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Elewijt

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Elewijt
Jacuzzi-kopen-Elewijt

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Elewijt
Jacuzzi-kopen-Elewijt
Jacuzzi-kopen-Elewijt
Jacuzzi-kopen-Elewijt

Ontvang onze nieuwsbrief