NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Eksel? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Eksel? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Eksel. Kom langs bij één van de verdelers.

HotSpring spa in Eksel met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Eksel? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring vuur

Prijzen van jacuzzi's in Eksel

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Eksel overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Eksel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife spa in Eksel geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Eksel

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Eksel? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Eksel en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Eksel

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Hechtel-Eksel om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis in Eksel. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Eksel

Een spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Ekselse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de spa integraal af op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Bovendien kan u de jacuzzi in Eksel laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Eksel is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Eksel te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-eksel

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-eksel

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-eksel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-eksel
jacuzzi-kopen-eksel

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-eksel
jacuzzi-kopen-eksel
jacuzzi-kopen-eksel
jacuzzi-kopen-eksel

Ontvang onze nieuwsbrief