NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Eksel: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Eksel? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Eksel.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Eksel

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Eksel buiten inbouwen in het terras of de tuin. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring hout

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Eksel

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Eksel om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Eksel

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Eksel blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Eksel

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Eksel? HotSpring maakt het u makkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Eksel. jacuzzi HotSpring koppel terras

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Eksel

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Eksel? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

Prijs van uw jacuzzi spa in Eksel

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Eksel overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Eksel is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Eksel te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Eksel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Eksel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Eksel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Eksel
Jacuzzi-kopen-Eksel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Eksel
Jacuzzi-kopen-Eksel
Jacuzzi-kopen-Eksel
Jacuzzi-kopen-Eksel

Ontvang onze nieuwsbrief