NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Eisden: kwaliteitsvol genieten

Wil u een jacuzzi kopen in Eisden? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een prima keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Eisden.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Eisden

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Eisden om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Eisden

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Eisden buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Eisden

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Eisden? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Eisden.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Eisden met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Eisden geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi spa in Eisden met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Eisden? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Prijs van uw jacuzzi in Eisden

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Eisden inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Eisden is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Eisden te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Eisden

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Eisden

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Eisden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Eisden
Jacuzzi-kopen-Eisden

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Eisden
Jacuzzi-kopen-Eisden
Jacuzzi-kopen-Eisden
Jacuzzi-kopen-Eisden

Ontvang onze nieuwsbrief