NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Eine: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi te kopen in Eine? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Eine. Kom langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi in Eine

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Eine kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Eine

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Eine? HotSpring neemt die taak op zich. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Eine.

Prijzen van jacuzzi's in Eine

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Eine afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Eine met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Eine blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring jacuzzi spa in Eine met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Eine? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Eine

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Eine om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Eine is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Eine? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Eine

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Eine

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Eine

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Eine
Jacuzzi-kopen-Eine

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Eine
Jacuzzi-kopen-Eine
Jacuzzi-kopen-Eine
Jacuzzi-kopen-Eine

Ontvang onze nieuwsbrief