NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Eggewaartskapelle

Denkt u eraan om een spa te kopen in Eggewaartskapelle? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Eggewaartskapelle. Kom langs bij één van de verdelers.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Eggewaartskapelle

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw Eggewaartskapelse spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? U kan de jacuzzi volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast heeft HotSpring spa’s in verschillende groottes. Welke gezinssamenstelling u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi spa in Eggewaartskapelle inbouwt in de tuin. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi. jacuzzi HotSpring vuur

Prijzen van jacuzzi's in Eggewaartskapelle

Een spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de jacuzzi in Eggewaartskapelle afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Eggewaartskapelle

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de spa in Eggewaartskapelle? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Eggewaartskapelle.

HotSpring jacuzzi spa in Eggewaartskapelle met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi in Eggewaartskapelle een punt van verontrusting? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Eggewaartskapelle

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Veurne om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de spa. De spa wordt na aankoop bij u thuis in Eggewaartskapelle geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Eggewaartskapelle

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Eggewaartskapelle schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Eggewaartskapelle is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Eggewaartskapelle te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-eggewaartskapelle

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-eggewaartskapelle

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-eggewaartskapelle

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-eggewaartskapelle
jacuzzi-kopen-eggewaartskapelle

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-eggewaartskapelle
jacuzzi-kopen-eggewaartskapelle
jacuzzi-kopen-eggewaartskapelle
jacuzzi-kopen-eggewaartskapelle

Ontvang onze nieuwsbrief