NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Egem? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Van plan om een spa te kopen in Egem? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Egem. Ga langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw spa in STAD_ID

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Egem installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw jacuzzi spa in STAD_ID

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Egemse spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de spa volledig af op uw woning en eigen smaak. Daarnaast hebben de spa’s van HotSpring verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U kan de spa in Egem bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in STAD_ID

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Egem? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi spa heel wat minder energie. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in STAD_ID

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Egem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Egem. jacuzzi HotSpring koppel

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in STAD_ID

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Egem zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Prijzen van spa's in STAD_ID

In een spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Egem aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Egem is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Egem? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-egem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-egem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-egem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-egem
jacuzzi-kopen-egem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-egem
jacuzzi-kopen-egem
jacuzzi-kopen-egem
jacuzzi-kopen-egem

Ontvang onze nieuwsbrief