NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Eernegem en geniet van de rust

Graag een jacuzzi spa kopen in Eernegem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan ontspannen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Eernegem.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Eernegem

Is de energiefactuur door de spa in Eernegem een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige spa’s. De spa’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa beduidend minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Eernegem

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Eernegem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Eernegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Eernegem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Ichtegem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Eernegem door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Eernegem

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Eernegemse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woning. Heeft u een huis in landelijke stijl, of eerder modern? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Bovendien kan u de spa in Eernegem laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring sneeuw

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Eernegem

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Eernegem beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Prijs van uw jacuzzi in Eernegem

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de spa in Eernegem overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Eernegem is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Eernegemse jacuzzi spa? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-eernegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-eernegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-eernegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-eernegem
jacuzzi-kopen-eernegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-eernegem
jacuzzi-kopen-eernegem
jacuzzi-kopen-eernegem
jacuzzi-kopen-eernegem

Ontvang onze nieuwsbrief