NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Dworp: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Dworp? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Dworp.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Dworp

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Dworp om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring hout

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Dworp

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Dworp buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

Prijzen van jacuzzi spa's in Dworp

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Dworp aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Dworp

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Dworp? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Dworp

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Dworp? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Dworp.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Dworp met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Dworp geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Dworp is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Dworp

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Dworp

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Dworp

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Dworp
Jacuzzi-kopen-Dworp

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Dworp
Jacuzzi-kopen-Dworp
Jacuzzi-kopen-Dworp
Jacuzzi-kopen-Dworp

Ontvang onze nieuwsbrief